keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Lentävä Lapanen

Työmatka johdatti minut tällä kertaa Järvenpäähän. Riemukseni huomasin, että aivan hotellin vieressä on Neulekahvila Lentävä Lapanen. Nopea kysely Herra Googlelta kertoi, että sopivasti kahvila on keskiviikkoisin auki klo 20 asti. Siispä suuntasin kässäpussi kainalossa sinne iltaa viettämään.


Kuvat julkaistu Lentävän Lapasen luvalla.

Pelkästään näyteikkuna houkutti kovasti astumaan sisälle. Paikka vaikutti hyvin kotoisalle ja kutsuvalle. Jo ovella henkilökunta tervehti iloisesti ja toivotti tervetulleeksi.





Valikoimassa oli paljon kaikkia ihanuuksia. Lankamerkkejä oli tarjolla Rowanista ja Debbie Blissistä TeeTeen lankoihin. Langat oli laitettu esille hyvin houkuttelevasti. Muutenkin paikka oli sisustettu todella viityisäksi. Erityisesti ylläolevan kuvan prinsessatuoli houkutti istumaan alas ja neulomaan jotain sievää.



Myös Handun lankoja oli tarjolla kattava valikoima. Lapasen malliset hintalaput saivat hymyn huulille.




Kahvilassa oli tarjolla tietenkin mm. kahvia, teetä, kakkuja ja suolaisia piiraita. Herkut näyttivät hyvin houkuttelevilta, mutta tyydyin vaan siemailemaan kahvia ihanasta vanhan ajan kahvikupista.

Poikkesin tavoistani ja käyttäydyin kerrankin maltillisesti. Ostin vain yhden vyyhdin ihanaa oranssia Malabrigoa ja pari kerää TeeTeen Sallaa. Lisäksi sain mukaani tulostetun ohjeen ihanille kämmekkäille sekä Lentävän Lapasen oman lompakkoon sopivan puikkomittarin.

Kahvin jälkeen istuin iltaa muiden neulojien kanssa rupatellen mukavia ja hypistellen toisten neuletöitä. Naisilla oli mukanaan toinen toistaan kauniimpia töitä toteutettuna ihanista ja laadukkaista langoista. Valtavan taitavia neulojia! Sain ihailla heidän kätten töitä naisten sovitellessa neulomiaan neuletakkeja ja huiveja.

Tässä neulekahvilassa oli sellaista Pieni Lankakauppa -kirjan (Kate Jakobs: Pieni Lankakauppa) henkeä. Melkein näin mielessäni kirjan henkilöt hääräilemässä kaupalla. Tänne menen ehdottomasti uudestaan heti, kun olen taas liikkeellä tällä suunnalla. Voi kun tämmöisiä paikkoja olisi tarjolla useammin työmatkojen varrella!


7 kommenttia:

  1. Toi on ihana paikka. Kauniit kuvat olet julkaissut. Huomasitko leffaillan 7.12? Ihana tapahtuma. Katsotaan elokuva ja samalla voi neuloa kun valoa jätetään sopivasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastelin tapahtumaa, mutta en tähän tietoon ole tuolloin sillä suunnalla. Olisi kyllä ollut mukava tulla sinne nauttimaan elokuvasta ja neulomisesta. :)

      Poista
  2. Olipa kiva kohtaaminen ja sun käsiala sukissa! Se vasta oli täydellistä jälkeä. Mukavaa kurssinjatkoa. Tapaamisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli todella mukava käydä siellä teillä! Tapaamme taas, kun olen seuraavan kerran sillä suunnalla. :)

      Poista
  3. Kiva kirjoitus! Oli hauska tavata! T. Virkkaaja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli mukava tavata! Tapaamme varmaan taas joskus uudestaan. Toivottavasti viihdyt blogini parissa myös jatkossa. :)

      Poista